Головна » 2015 » Жовтень » 13

Багато хто говорить про користь азартних ігор для суспільства, про великі податкові відрахування, якими оператори гэмблинга покращують фінансове положення різних держав, але мало хто оперує конкретними цифрами і реальною статистикою.

Игорный бизнес приносит странам миллиарды и помогает людям

Днями американський аналітичний центр Oxford Economics опублікував свій новий звіт, в якому детально розглянув суми, що перераховуються місцевими казино до державного бюджету.

За інформацією аналітиків, тільки за 2013 рік азартні ігри принесли до бюджету країни $38 мільярдів доларів у вигляді місцевих, штатних і федеральних податкових відрахувань.
Ігорний бізнес приносить країнам мільярди і допомагає людям

... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: kushnerov | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)

Виробники ігрових автоматів, як відомо, не коштують на місці і постійно представляють нові версії "одноруких бандитів", що виділяються новими можливостями, оригінальним оформленням і, звичайно ж, більшими призами.

Современные автоматы от лучших производителей

Правда, гэмблеры не завжди своєчасно дізнаються про новинки і нерідко залишають без уваги перспективні екземпляри, оскільки просто не стежать за кожною компанією-виробником окремо.

Тому сьогодні мова піде про декілька сучасних слотів, які не учора з'явилися на ринку і вже встигли продемонструвати удачливим людям свої фінансові таланти, але при цьому доки залишаються найсучаснішими рішеннями на ринку.
 

... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: kushnerov | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)