Головна » 2015 » Жовтень » 12

Мільйони гэмблеров мріють про джекпоте і сподіваються одного разу побачити перед очима заповітну комбінацію. У спробах зібрати на барабанах рідкісні символи і нарешті зірвати найцінніший приз ми нерідко перебираємо різні методи, тестуємо стратегії і шукаємо всілякі підходи до фінансової вершини улюбленого "однорукого бандита".

Как распорядиться многотысячным джекпотом

Ось тільки далеко не завжди серйозно замислюємося про те, що робити, якщо раптом вже завтра пяти- або шестизначна сума виявиться на персональному рахунку. Причому статистика показує, що майже усі новоявлені мільйонери не знають, що робити зі своїм багатством і як розпоряджатися грошима, що несподівано звалилися на голову.

Тільки через це великий відсоток ... Читати далі »

Переглядів: 277 | Додав: kushnerov | Дата: 12.10.2015 | Коментарі (0)

У 1996 році компанія International Game Technology (IGT), що випускає апарати для відеопокеру, представила світу абсолютно нову модель під назвою Game King Multi - Game, яка відразу припала до душі як гэмблерам, так і казино і тому дуже швидко розлетілася по світу.

История одной ошибки в игровом автомате, которая принесла счастливчикам $500.000

Природно, популярний автомат постійно підтримувався і удосконалювався виробником, проте маленьку помилку розробники слота якимсь чином не помітили, тому вона випадково переходила з однієї оновленої прошивки слота в іншу.

Так, починаючи з версії GameKing 5.0, випущеної в 2002 році, машина для відеопокеру працювала з серйозною "дірою", але про це не ... Читати далі »

Переглядів: 271 | Додав: kushnerov | Дата: 12.10.2015 | Коментарі (0)