Головна » 2015 » Жовтень » 06

З недавніх пір «однорукі бандити» сильно змінилися. Перебравшись у Світову мережу, ігрові автомати стали більш щедрими, красивими і функціональними розважальними пристроями і вже сьогодні пропонують те, про що гэмблеры раніше не могли навіть мріяти.

Колись гранично простий, багато в чому навіть примітивний процес обертання барабанів сьогодні перетворився в захоплююче дійство, насичене цікавими, непередбачуваними подіями, яким хочеться насолоджуватися нескінченно довго.

Якщо раніше користувачі раз за разом смикали за ручку улюбленого «бандита», своєю наполегливістю переконуючи його підкоритися і видати заповітний багатотисячний приз, то тепер настільки нехитрі «стосунки» зі слотами переросли у щось більше.


Як «однорукі бандити» дякують своїх шанувальників ... Читати далі »

Переглядів: 235 | Додав: kushnerov | Дата: 06.10.2015 | Коментарі (0)

Сьогодні «особливі» люди, наділені незвичайними здібностями і талантами, у великій моді.

Кіностудії активно знімають фільми і мультфільми про обдарованих людях, розповідають про потойбічний світ і невидимий простому оку істот, а багато телеканали організують незвичайні шоу, в якому екстрасенси творять чудеса і допомагають простим смертним вирішувати нерозв'язні проблеми.


Природно, всі ці фантастичні твори, які з великим задоволенням показують нам все кінематографісти світу, вбивають в голови простих людей думки про надприродне, після чого багато хто з нас починають вірити в різні потойбічні сили.

Ось тільки в реальному світі, як показує практика, немає місця «обдарованим» телепатам, чарівників і відьом, тому що всі ці чудо-люди на перевірку виявляються простими шарлатанами.

... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: kushnerov | Дата: 06.10.2015 | Коментарі (0)