Головна » 2015 » Жовтень » 22

Сьогодні в онлайн казино можна зустріти дуже багато різних ігрових автоматів. Проте, незважаючи на такий достаток, усі слоти можна умовно розділити на три основні типи. До першого типу відносяться точні копії реальних "одноруких бандитів", що з'явилися на світ ще на початку 90-х років минулого століття.

5 линейный автоматЦиркФруит коктейль

Це зовсім прості, можна сказати примітивні, ігрові автомати. У них, як правило, всього три барабани і одна ігрова лінія. Ніяких додаткових ігор в таких слотах не передбачено. Немає навіть такою звичною сьогодні риск-игры на подвоєння. Прот ... Читати далі »

Переглядів: 283 | Додав: kushnerov | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

Раніше, ми вже розповідали про деякі слоти від Микрогейминга, зараз дійшла черга і до Playtech.

Варто виділити, що нові ігрові автомати з'являються майже кожен місяць, тому пізніше ми повернемося до опису цікавих застосувань, а доки до числа самих кращих слотів входять нижчеприведені азартні ігри.

Усі ваші гроші в програші поверне вам ігровий автомат Мister Cashback. Проте, відбувається це у разі програшу п'ятдесяти спінів. Така велика невдача нерідке явище, тому цей автомат ідеально підходить гравцям, які переживають чорну смугу програшів.

Цікавим і хорошим слотом обзавівся і кінохіт минулих років - Мумія. Ви напевно вже забули, як виглядали головні герої фільму, тому цей автомат вам про це нагадає. Як і у фільмі, по сюжету, гравець повинен ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: kushnerov | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)