Головна » 2015 » Жовтень » 07

Зрозуміти правила відеопокеру нескладно. Гравцеві роздається п'ять карт. Один раз він може скинути будь-яку кількість і поміняти їх на інші. В результаті необхідно зібрати будь-яку комбінацію, вказану в таблиці виплат.

Назви комбінацій такі ж, як і в класичному покері, але відеогрі не потрібно порівнювати свої карти з картами круп'є. Зібрав щось, значить, вже виграв.

Видеопокер и стратегия Auto Hold (Авто Холд)

Відеопокер і стратегія Auto Hold (Авто Холд)

Але, як і традиційній грі, тут існують свої базові стратегії, які дозволяють гравцям грати правильно з точки зору математики, тобто той або інший хід є максимально вірним. ... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: kushnerov | Дата: 07.10.2015 | Коментарі (0)

Сьогодні далеко не усі люди позитивно відносяться до "одноруких бандитів". Немало тих, хто вважає ігрові автомати дійсно небезпечними машинами, від яких краще триматися чимдалі і яким ні в якому разі не можна довіряти свої гроші.

Правда, скептично налагоджених осіб з кожним днем стає усе менше, тому що ті самі "небезпечні" машини щодня демонструють відвідувачам Всесвітньої павутини свою безпечну і доступну основу, а також свої прекрасні віртуальні світи.


Чим хороші сучасні ігрові автомати


Раніше до слотів можна було відноситися неоднозначно, але в XXI столітті від таких машин не залишилося і сліду. Їх замінили апарати нового покоління, що запропонували своїм клієнтам ширший спектр можливостей і нові умови гри.

... Читати далі »

Переглядів: 233 | Додав: kushnerov | Дата: 07.10.2015 | Коментарі (0)