Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Ігорний бізнес приносить країнам мільярди і допомагає людям
14:48
Ігорний бізнес приносить країнам мільярди і допомагає людям

Багато хто говорить про користь азартних ігор для суспільства, про великі податкові відрахування, якими оператори гэмблинга покращують фінансове положення різних держав, але мало хто оперує конкретними цифрами і реальною статистикою.

Игорный бизнес приносит странам миллиарды и помогает людям

Днями американський аналітичний центр Oxford Economics опублікував свій новий звіт, в якому детально розглянув суми, що перераховуються місцевими казино до державного бюджету.

За інформацією аналітиків, тільки за 2013 рік азартні ігри принесли до бюджету країни $38 мільярдів доларів у вигляді місцевих, штатних і федеральних податкових відрахувань.
Ігорний бізнес приносить країнам мільярди і допомагає людям

Дослідження під назвою "Getto Know Gaming" спиралося на офіційні дані Американської ігорної асоціації і об'єктивно оцінювало економічний вплив різних сегментів гэмблинга, а також усій ігорній індустрії в цілому.

Окрім $38 мільярдів, як вирахували аналітики з Oxford Economics, ігорні будинки внесли в економіку біля Oxford Economics $240млрд, що можна прирівняти до об'єднаних річних бюджетів Техасу і Нью-Йорка. Також ігорна індустрія зараз забезпечує роботою 1,700,000 чоловік.

"Ми довгий час помилково вважали, що внески нашого сектора недостатньо великі, хоч і дуже ощутимы, але судячи з нових даних можна зрозуміти, що гэмблинг дійсно приносить велику користь суспільству і державі в цілому, - прокоментував звіт голова ігорної асоціації.

- Ми неспроста вимагаємо від державних осіб по-особливому відноситися до азартних ігор і стимулювати правильний розвиток бізнесу". Цікаво, що 2013 рік для гэмблинг-компаний виявився дуже вдалим.

Роком раніше американські організації перерахували до бюджету тільки $17 мільярдів із-за численних законодавчих обмежень і специфічний умов, що не дозволяли компаніям в цій сфері діяльності повноцінно розвиватися.

Переглядів: 242 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar