Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Сучасні автомати від кращих виробників
14:42
Сучасні автомати від кращих виробників

Виробники ігрових автоматів, як відомо, не коштують на місці і постійно представляють нові версії "одноруких бандитів", що виділяються новими можливостями, оригінальним оформленням і, звичайно ж, більшими призами.

Современные автоматы от лучших производителей

Правда, гэмблеры не завжди своєчасно дізнаються про новинки і нерідко залишають без уваги перспективні екземпляри, оскільки просто не стежать за кожною компанією-виробником окремо.

Тому сьогодні мова піде про декілька сучасних слотів, які не учора з'явилися на ринку і вже встигли продемонструвати удачливим людям свої фінансові таланти, але при цьому доки залишаються найсучаснішими рішеннями на ринку.
 

Сучасні автомати від кращих виробників

Evolution. Ігровий автомат "Еволюція" зовсім нещодавно з'явився на просторах Світової мережі, але вже зараз є одним з найпопулярніших онлайн-слотів компанії NetEntertainment.

Апарат переносить гравців у свій дуже дивний, навіть трохи моторошнуватий, але неймовірно красивий віртуальний світ і знайомить з різними істотами, за допомогою яких можна дуже легко заробляти гроші.

X - Men. Ігровий автомат "Люди Ікс" був випущений англійською компанією Playtech і в 2014 році, після виходу однойменної кінокартини, став одним з найпопулярніших "бандитів" в інтернеті.

У арсеналі слота стандартний набір бонусів і незвичайних опцій, але із загальної маси симуляторів його виділяє незвичайне оформлення, витримане в стилі відомої фантастичної історії, а також незвично великі коефіцієнти.

Germinator. У ігровому автоматі "Гермінатор" компанія Microgaming вирішила поекспериментувати і порушити класичні правила. Завдяки вільнодумності іменитого виробника сьогодні у розпорядженні удачливих людей є першокласний онлайн-слот, присвячений мікробам.

У нім немає звичних ліній і барабанів, а також немає стандартныхкомбинаций, але при цьому гра завжди проходить живо і цікаво. Mad Scientist. Ігровий автомат "Божевільний учений" нещодавно був розроблений компанією BetSoft.

Слот знайомить гэмблеров з диким, але надзвичайно розумним дослідником і його вірними, хоч і не занадто тямущими помічниками.

Віртуальний герой постійно поєднує на ігровому полі різні хімічні елементи в надії винайти унікальну рідину, яка зможе перетворити будь-який предмет на чисте золото, і удачливі люди на барабанах слота допомагають йому в цій непростій, але дуже перспективній справі.

Переглядів: 271 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar