Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Кращі онлайн автомати від компанії Playtech
20:14
Кращі онлайн автомати від компанії Playtech

Раніше, ми вже розповідали про деякі слоти від Микрогейминга, зараз дійшла черга і до Playtech.

Варто виділити, що нові ігрові автомати з'являються майже кожен місяць, тому пізніше ми повернемося до опису цікавих застосувань, а доки до числа самих кращих слотів входять нижчеприведені азартні ігри.

Усі ваші гроші в програші поверне вам ігровий автомат Мister Cashback. Проте, відбувається це у разі програшу п'ятдесяти спінів. Така велика невдача нерідке явище, тому цей автомат ідеально підходить гравцям, які переживають чорну смугу програшів.

Цікавим і хорошим слотом обзавівся і кінохіт минулих років - Мумія. Ви напевно вже забули, як виглядали головні герої фільму, тому цей автомат вам про це нагадає. Як і у фільмі, по сюжету, гравець повинен шукати скарбу Загубленого міста і, якщо повезе, то ставка виграшу буде збільшена вдесятеро.

Однією з останніх новинок став слот Top Trumps Celebs, що має унікальну особливість, - ви зможете вибирати самостійно зображення символів. Вам буде запропонований широкий вибір серед фотографій голлівудських зірок, а у бонусной грі у вас з'явиться можливість пройтися по червоній доріжці.

Напередодні рождества, компанія Playtech продемонструвала новий ігровий слот Halloween Fortune. Автомат має дивовижну атмосферу і шикарну графіку. Самий більший коефіцієнт виплат досягає х1000. Разом з бонусной грою, вам будуть надані і безкоштовні спини.

Порадував виходом у світ ігровий слот Desert Treasure 2, який став продовженням легендарного автомата Desert Treasure. Як і в минулій версії, гравцеві слід знайти скарби, які сховані в пустелі. Нова сучасна графіка поза сумнівом притягнула увагу багатьох. Окрім цього, в грі йде розіграш прогресивного джек-пота і ви дійсно відшукайте клад, граючи за цим слотом.

Слідує також і виділити такі гідні ігрові автомати, як Fishing with Buddies і Captain's Treasure Pro. Випробувати у дії наведені вище відеослоти можна на ігровому сайті казино Тропез.

Переглядів: 251 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar