Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Як розпорядитися багатотисячним джекпотом
10:29
Як розпорядитися багатотисячним джекпотом

Мільйони гэмблеров мріють про джекпоте і сподіваються одного разу побачити перед очима заповітну комбінацію. У спробах зібрати на барабанах рідкісні символи і нарешті зірвати найцінніший приз ми нерідко перебираємо різні методи, тестуємо стратегії і шукаємо всілякі підходи до фінансової вершини улюбленого "однорукого бандита".

Как распорядиться многотысячным джекпотом

Ось тільки далеко не завжди серйозно замислюємося про те, що робити, якщо раптом вже завтра пяти- або шестизначна сума виявиться на персональному рахунку. Причому статистика показує, що майже усі новоявлені мільйонери не знають, що робити зі своїм багатством і як розпоряджатися грошима, що несподівано звалилися на голову.

Тільки через це великий відсоток щасливчиків дуже швидко опиняється в категорії невдах. Люди втрачають свої гроші, опиняються у боргах і іноді навіть гинуть із-за джекпотов, які кардинально міняють їх життя.

Насправді зберегти новий капітал і навіть примножити власне багатство просто, але для цього треба раціонально підійти до питання витрачання грошових коштів і не зриватися, пускаючись в усі тяжкі. Фахівці переконані, що причина усіх фінансових провалів криється в невмінні поводитися з грошима.

Фінансисти упевнені, що люди, одержуючі невеликі призи відносно свого власного матеріального стану, набагато правильніше поводяться з додатковими коштами, ніж гэмблеры, які відразу стають багачами.

Саме тому усім, кому по-особливому посміхається фортуна, необхідно ще до отримання грошового призу звертатися до юристів і економістів за діловими радими з інвестування виграних засобів.

Звичайно ж, прагматично підходити до питання збереження кожного великого виграшу не занадто весело і цікаво, проте тільки так можна зберегти і примножити отримані гроші, а не зіпсувати великим призом усе своє життя.

Переглядів: 278 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar