Головна » 2015 » Жовтень » 10 » Сучасні ігрові автомати для кіноманів
18:15
Сучасні ігрові автомати для кіноманів

Виробники "одноруких бандитів" останнім часом все частіше дивують своїх клієнтів. Нові слоти зовсім не схожі на звичні класичні апарати, з недавніх пір вони зберігають на своїх барабанах величезні віртуальні мири, по яких подорожувати можна дуже довго.

Сучасні ігрові автомати для кіноманів

Современные игровые автоматы для киноманов

Причому оформлення апаратів часто не береться із стелі і не вигадується розробниками автоматів, а переймається з цікавих ігор, незвичайних книг і, звичайно ж, найвідоміших і популярніших кінофільмів. Завдяки старанням таких організацій як NetEnt, Playtech і Microgaming сьогодні гэмблеры можуть проводити дозвілля в компанії Халка,

Кинг-конга або Людини-павука і разом з ними заробляти по-справжньому великі гроші. Мабуть, найпопулярнішим ігровим автоматом для кіноманів сьогодні можна рахувати The Incredible Hulk від англійської компанії Playtech. Цей емулятор знайомить своїх клієнтів з величезним зеленим монстром, який крушить і знищує все на своєму шляху.

Цікаво, що особливу потужність емулятора гості відчувають навіть у безпечному пробному режимі, тому що азартний Халк практично після кожного спіна дивує гэмблеров перспективними коефіцієнтами і незвичайними бонусными опціями.

Іншим популярним емулятором є апарат Fantastic Four. Чотири відомі супергерої, що отримали свої незвичайні здібності після подорожі в космос, з недавніх пір цілодобово допомагають удачливим людям багатіти.

У апараті не надто багато барабанів і ігрових ліній, а також немає унікальних особливостей, але при цьому "Фантастична Четвірка" з вражаючою стабільністю підносить своїм користувачам неймовірно великі грошові призи.

По-своєму хороший привабливий автомат Gladiator. Симулятор переносить своїх гостей в Древній Рим і наново розповідає історію життя генерала Максимуса. Численні битви і війни, підлість, зрада - усе це гравцям азартного автомата доводиться пережити заради багатотисячних стандартних призів і багатомільйонних прогресивних джекпотов.

Природно, на цих емуляторах список слотів для кіноманів не закінчується. На увагу також заслуговують апарати Iron Man, King Kong, Punisher, Rocky, Tomb Raider, Hitman, а також багато інших перспективних азартних машин від провідних світових виробників.

Переглядів: 237 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar