Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Опитування на вулицях Москви : чи потрібний росіянам покер
18:29
Опитування на вулицях Москви : чи потрібний росіянам покер

Чиновники Російської Федерації, як відомо, негативно відносяться до азартних ігор і вже більше п'яти років борються з нелегальними казино. Але до покеру в уряді, судячи з усього, відносяться інакше, оскільки зараз законодавці серйозно розглядають питання легалізації цієї карткової гри.

Саме тому працівники відомого російського покеру клубаPokeroff.ru вирішили провести невелике соцопитування на вулицях Москви і з'ясувати, як відносяться до цієї гри прості люди і як вони відреагують на легалізацію покеру в Росії.

Опитування на вулицях Москви : чи потрібний росіянам покер

Чи "граєте ви або ваші знайомі в покер"? - так звучало перше питання, на яке багато респондентів відповіли ствердно. 38прошенных заявили, що періодично з великим задоволенням грають в цю карткову гру і в цілому позитивно відносяться до покеру.

Опрос на улицах Москвы: нужен ли россиянам покер

Відповідно, 62юдей, працівників веб-порталу, що відповідали на питання, відповіли, що в покер ніколи не грали і навіть не знають тих, хто може подібним захоплюватися. "Пару разів збиралися з друзями. У мене є особистий набір для гри в покер, правда, використали ми його усього кілька разів", - поділився 32-річний чоловік на ім'я Костянтин.

"Щотижня щоп'ятниці ми з колегами граємо в покер. Мені здається, дуже веселе і цікаве проведення" часу, - розповів активістам 26-річний менеджер банку на ім'я Артур. "Поняття не маю, що це таке, і навіть знати не хочу", - така відповідь була отримана від 46-річної жінки на ім'я Анастасія.

На друге питання "Покер - це спорт"? майже усі опитані відповіли негативно. Тільки 14еспондентов визнали покер спортивною грою, а решта 86тветили, що карткова гра в принципі не може бути видом спорту. Третє, завершальне питання також отримало набагато більше негативних відповідей, ніж позитивних, він звучав так:

"Уряд РФ планує надати онлайн-покеру офіційний статус і дозволити гру в інтернеті. Що ви про це думаєте"?. Міні-опитування показало співробітникам клубу покеру, що люди доки дуже мало знають про покер і у більшості випадків, не вникаючи особливо, відносяться до нього негативно.

Багато хто навіть не розуміє, що покер принципово відрізняється від інших азартних ігор на зразок ігрових автоматів, блэкджека і рулетки. У свою чергу співробітники інформаційного порталу, що проводили опитування, зупинятися на досягнутому не планують і, у міру зміни офіційного статусу покеру, далі стежитимуть за думкою громадськості.

Переглядів: 277 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar