Головна » 2015 » Вересень » 13 » Навіщо ігровим автоматам потрібен автопілот
17:45
Навіщо ігровим автоматам потрібен автопілот

Функціонал «одноруких бандитів» вже давно відомий всім гравцям без винятку.

Як новачки, так і досвідчені гэмблеры прекрасно знають, що в основі будь-якого ігрового автомата є кілька кнопок, що дозволяють вибрати кількість активних ліній, ставку на кожну з них і деякі інші параметри обертань, а також передбачено ряд елементів, що запускають барабани слоти, ризик-гру і, звичайно ж, автопілот.


Навіщо ігровим автоматам потрібен автопілот


Причому якщо призначення та необхідність більшості перемикачів запитань у користувачів зазвичай не викликає, то автоигра багатьма сприймається як дуже сумнівний, неоднозначний інструмент.

Автоигра – коли замість Вас ризикує робот


Багато гэмблеры, встигли побачити на своєму віку класичні «однорукі бандити» з трьома барабанами і однією лінією виплат, недовірливо ставляться до автоматичної грі, тому що переконані в нечесній основі подібних систем.

Люди бояться, що робот по-особливому запускає барабани і грає виключно в інтересах «однорукого бандита», швидко обчищаючи кишені довірливих клієнтів. Але насправді автомат грає не гірше і не краще за простих людей, так як просто запускає барабани, не змушуючи користувачів кожен раз натискати на кнопку Spin.

Насправді головний мінус цієї автоматичної системи криється в тому, що захоплюючий, непередбачуваний азартний процес, який розігріває кров і дарує незабутні враження, віддаляється від людини і фактично перетворюється в просту, малоцікаву «долбилку».

Втім, кое-які переваги у автогэмблера все-таки є. Автопілот дозволяє в будь-який час відволікатися від ігрового процесу і не втрачати часу в моменти, коли дуже щастить. Іноді недозволено закривати станицю відео-слоти, так як волею генератора випадкових чисел великі призи сиплються одна за одною.

У цих випадках автоматична гра незамінна і дозволяє в найкоротші терміни зібрати великий урожай, навіть якщо користувач зайнятий іншими справами і не може приділяти свій час перспективною азартній грі.

Переглядів: 265 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar