Головна » 2023 » Квітень » 5 » Додаток, який змінить життя гравців у покер
10:54
Додаток, який змінить життя гравців у покер

Лучшие приложения для покера (2023 г.) - poker.md

Додаток, який змінить життя гравців у покер

Завдяки розвитку сучасних цифрових і інформаційних технологій, все більше покер-румів починають створювати свої мобільні додатки, під Android та IPhone. Це має ряд переваг, які дозволяють користувачам грати в улюблену азартну гру в будь-якому місці та в будь-який час. Перейшовши за посиланням https://ggplay.com.ua/ios/ кожен охочий зможе завантажити собі додаток на iOS, тобто на свій Айфон або Айпад. Якщо хтось думає, що на мобільному пристрої функціонал більш урізаний, то ви помиляєтесь. Цей застосунок нічим не відрізняється від ПК-версії за функціоналом, зате має зручний інтерфейс, завдяки чому будь-який користувач зможе знайти ту інформацію або гру яка йому потрібна.

 До речі, маючи гарні анімації, програма не має високих вимог до пристрою. Їй буде достатньо всього лише 2 Гб оперативної пам’яті, не менше 200 Мб вільного місця та iOS 8 та вище. Про швидкість інтернету також не варто турбуватися, бо навіть повільний 3G повністю задовольнить потреби GGPoker.

Як встановити софт на Айфон або Айпад?

Для інсталяції застосунку найкращого покер-руму потрібно:

  • Зайти з мобільного браузера на сайт GGPoker та натиснути кнопку Завантаження.

  • У налаштуваннях IPhone зайти у вкладку Профіль та дозволити встановлення додатка від видавця NSUS Ltd. 

  • Інсталювати офіційний клієнт GGPoker на телефон.

Після цього варто пройти реєстрацію, вказавши електронну пошту і можна сміливо авторизуватися у додатку, після чого переходити до гри. Якщо користувачу не вдається увійти в систему, то для виправлення цієї проблеми треба використати VPN або дзеркало сайту. Що ж, пройшовши всі вищевказані кроки, гемблер зможе проводити час з насолодою та користю на платформі GGPoker.

 

Переглядів: 41 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar