Головна » 2015 » Вересень » 22 » Дивовижне поруч – найкращі ігрові автомати компанії BetSoft
11:36
Дивовижне поруч – найкращі ігрові автомати компанії BetSoft

Багато виробників програмного забезпечення для онлайн-казино намагаються постійно дивувати своїх клієнтів. Компанії випускають нові емулятори, вводять незвичайні функції і іншими способами вдосконалюють класичний ігровий процес. Причому у деяких організацій це виходить дійсно добре.

Наочним прикладом є компанія BetSoft, «однорукі бандити» якої давно вийшли за рамки класичних слотів і сьогодні не відрізняються від сучасних казуальних ігор. Ігрові автомати виробника не тільки функціональні і красиві, вони також незвично щедрі, а тому саме про них піде мова в цій невеликій рекомендаційної статті.

Boomanji – цей ігровий автомат присвячений самим красивим і незвичайним феєрверків. Апарат дозволяє влаштувати на п'яти барабанах по-справжньому ефектне шоу і, звичайно ж, непогано на ньому заробити.

В активі слоти вражаючий арсенал призів, бонусів і всіляких премій, а також сучасне оформлення і, зрозуміло, безпечний тестовий режим, що дозволяє грати онлайн безкоштовно.

Under The Bed – слот про дітей, які не бояться монстрів під ліжком. Незвичайний «однорукий бандит» можна сміливо називати одним з найкрасивіших симуляторів в Мережі.

Цей пристрій більше схожий на якісний мультфільм, ніж на азартний емулятор, але при цьому дуже активно роздає учасникам призи і регулярно дивує гэмблеров по-справжньому унікальними можливостями.
Ігровий автомат Under The Bed

At The Copa – цей автомат фахівці з BetSoft вирішили присвятити знаменитого кубинського танцю і зібрати на його барабанах найбільш талановитих танцюристів. В результаті апарат At The Copa став одним із найпалкіших, гарячих і непередбачуваних симуляторів в інтернеті, причому не тільки тому, що на його барабанах чудово танцює довгонога іспанка.

Rook's Revenge – це один з найпопулярніших слотів виробника. Апарат присвячений дебелому ацтеку, який любить молодих дівчат і великі гроші.

Кумедний персонаж виділяється не тільки своїми дивовижними трюками на ігровому полі, він також знаменитий особливою щедрістю, з якої роздає грошові призи всім щасливим відвідувачам. Звичайно ж, не тільки вищеописаними автоматами може пишатися компанія BetSoft.

В активі виробника більше 150 якісних азартних ігор, і всі вони гідні уваги щасливих людей. Причому протестувати і особисто перевірити кожен симулятор на сторінках порталу Gambledor користувачі можуть абсолютно безкоштовно, не вкладаючи реальні гроші і не ризикуючи даремно. Упускати таку можливість не варто!

Переглядів: 285 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar