Головна » 2015 » Серпень » 30 » Чому люди досі грають в слоти Igrosoft
18:11
Чому люди досі грають в слоти Igrosoft

Компанія Igrosoft існує вже не перший рік і встигла випустити чимало якісних і цікавих «одноруких бандитів».

Заработок в Интернете

Свого часу автомати виробника можна було зустріти в кожному наземному казино пострадянського простору і навіть в деяких зарубіжних залах, а після численних заборон апарати компанії перемістилися в інтернет, де прекрасно себе почувають по сьогоднішній день.

Симулятор игрового автомата Притяжение и его особенности http://club-vulkan-online.com/attraction/

Здається, справи у компанії повинні йти у гору, адже Всесвітня павутина розкрила для гемблінг-компаній нові горизонти, от тільки за Igrosoft цього не видно.

Півтора десятка ігрових автоматів, придумані і створені багато років тому, досі є головними козирями виробника і по сьогоднішній день розважають людей. Інших, більш свіжих активів в асортименті компанії немає.

Тому зараз, в 2015 році, між продукцією Igrosoft і слотами інших прогресивних компаній на кшталт Playtech, Microgaming і NetEnt зяє величезна прірва.

Всі постачальники ПО активно працюють над новими автоматами, постійно укладають нові договори і мало не щомісяця подають світу принципово нові слоти, незрівнянні з тими «однорукими бандитами», що розважали і збагачували людей п'ять-десять років тому.

І якщо дивитися на активність «Игрософт» і діяльність інших організацій, складно зрозуміти чому перша досі залишається на плаву, адже для підтримки себе на конкурентному ринку компанія не робить зовсім нічого.

При цьому, що найдивніше, популярність виробника не падає і люди так само активно запускають барабани її нехитрих слотів, як робили це десять-п'ятнадцять років тому.

Секрет успіху Igrosoft
 

Насправді зрозуміти секрет успіху виробника слотів просто, для цього достатньо відкрити будь-який ігровий автомат Igrosoft і зробити декілька перевірочних спінів. Створюючи такі апарати як Garage, Keks, Lucky Haunter, розробник явно дивився в бік російськомовних гэмблеров і орієнтувався на їх гумор, погляди і уподобання.

Адже інакше пояснити присутність п'яного механіка в гаражі, завсідника бару з витріщеними очима або модного «кексу», списаного з народного Колобка, просто неможливо.

Ніякий інший симулятор в світі не може так близько підібратися до натури людини з колишнього СРСР, як це роблять слоти Igrosoft, ніякий інший емулятор сьогодні не подарує так багато позитивних вражень та емоцій.

Саме тому навіть сьогодні, коли в розпорядженні гэмблеров є дуже красиві і якісні апарати провідних виробників, знаходяться ті, хто воліє проводити своє дозвілля у найпростіших, але близьких серцю автоматах начебто Resident та Island.

Переглядів: 508 | Додав: kushnerov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar